Міліціонери Буковини допомагають учасникам дорожнього руху

Міліціонери Буковини допомагають учасникам дорожнього руху

12.12.12 14:12 0 1386
У зв’язку із ускладненням руху транспортних засобів керівництвом УМВС області прийнято рішення задіяти максимальну кількість особового складу підрозділів ДПС. Міліціонери надають всебічну допомогу учасникам дорожнього руху та громадянам, які потрапили у сніговий полон.

Крім цього, всі стаціонарні пости ДПС ДАІ на в’їздах і виїздах з області оснащені необхідними засобами для надання допомоги водіям та готові прийняти учасників дорожнього руху для обігріву, перепочинку, отримання важливої інформації стосовно стану доріг.

Управління ДАІ УМВС спільно з комунальними службами продовжує вживати заходів щодо забезпечення безпеки дорожнього руху, зокрема періодично обмежує пересування транспорту на складних ділянках з метою розвантаження доріг, уникнення заторів та створення умов для прибирання снігу.

У разі, якщо автомобіль потрапив у замет чи виникли інші проблеми із пересуванням транспортних засобів, просимо одразу звертатися до чергової частини УДАІ УМВС на номер «гарячої лінії»: (0372) 55-05-13 або на спецлінію «102».

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 2)
Наступна новина: В Луцьку державну ...

КОМЕНТАРІ