Луцьк: Міський голова та його заступник обговорюють зоопарки у Польщі

Луцьк: Міський голова та його заступник обговорюють зоопарки у Польщі

12.12.12 14:41 0 1233
У місті Замость Республіки Польща вони взяли участь в робочій зустрічі щодо реалізації спільного проекту «Модернізація зоопарків в Замості та Луцьку, а також опрацювання концепції створення рекреаційної зони у м.Жешуві з метою розвитку транскордонного природного туризму».

Мета цього проекту: зростання значення туризму як фактору, що стимулює суспільно-економічний розвиток Замостя, Жешува та Луцька, та сприяє створенню нових робочих місць та збільшення доходів у сфері туризму та задовільного туристичного обслуговування.

Загальний бюджет заходів в рамках проекту: 2 350 349, 36 EUR

Бюджет заходів в Луцьку: 1 574 842, 07 EUR.

Основні заходи проекту в Луцьку:

- будівництво містечка для ведмедів з вольєрами, оглядовими терасами, павільйоном;

- містечко для левів з вольєрами, оглядовими терасами, павільйоном;

- облаштування та благоустрій території, а саме інженерні комунікації, обігрів, енергетичні мережі, освітлення, каналізація та водопровід, пішохідні стежки, залізобетонна огорожа, моніторинг;

- виготовлення 2-ох інформаційних таблиць.

Зараз здійснюється підготовка документів для укладення партнерської угоди та підписання грантового контракту.

Окрім цього Луцький міський голова Микола Романюк та Президент міста Замость Марчін Замойскі підписали Меморандум про поглиблення співпраці у сфері промоцій та туризму між містами. З цією метою буде реалізовано ряд заходів, що сприятимуть підвищенню обізнаності жителів польсько-українського прикордоння про Луцьк та Замость, покращенню туристичної привабливості міст, а також збільшенню кількості зацікавлених туристів на цих теренах. Особливої ваги буде надано співпраці на рівні загальноосвітніх та вищих навчальних закладів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Луцьку не відмовляться ...
Наступна новина: Призупинено роботу ...

КОМЕНТАРІ