Призупинено роботу евакуаторів у Львові

Призупинено роботу евакуаторів у Львові

12.12.12 14:52 0 1171
Наразі призупинено роботу евакуаторів у Львові. Як розповіла Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління, рішення виконкому, на підставі якого діяли евакуатори, призупинено.

— Ми звернулись до цього ж суду з заявою про перегляд позову — Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління ЛМР

Евакуатори почали працювати у місті з липня. Вони переміщували автомобілі, які заважали проїзду громадського транспорту вулицями міста. Машини доставляли на майданчик на вулиці Городоцькій, 185. Щодня в середньому евакуйовували 20-25 автомобілів. Вартість відшкодування переміщення автомобіля становила приблизно 290 грн.

— Суд зупинив дію рішення виконавчого комітету, на підставі якого діяли евакуатори. Ми звернулись до цього ж судді з заявою про перегляд цієї ухвали по забезпеченню  позову, така заява була подана 27 листопада, ми чекаємо  на перегляд цієї ухвали по забезпеченню позову. Ми проінформували операторів, що станом на сьогодні дія евакуаторів має бути припинена. Хоча знову ж таки до нас звертаються органи державної автомобільної інспекції щодо того, чому не працюють евакуатори в центральній частині міста. Ми повідомили «Львівелектротрансу», «Львівавтодору», що діяльність евакуаторів є припинена від 27 листопада. Розглядати справу буде Галицький районний суд. — Станом на сьогодні дати  розгляду ще не призначено. 27 листопада ми  довели до відома усіх уповноважених осіб про призупинення дії ухвали. На скільки часу призупинено дію ухвали неможливо спрогнозувати: ми скерували заяву про перегляд заходів забезпечення позову про їх скасування,  залежно від того, яке рішення прийме Галицький суд, тобто, чи погодиться він з нашою заявою. Станом на сьогодні дія рішення виконкому призупинена до прийняття судового рішення в цій справі або до скасування заходів забезпечення позову. — Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління ЛМР

Як додала Гелена Пайонкевич, досі евакуйовували тільки ті машини, які створювали незручності під час прибирання міста чи заважали проїзду міському транспорту.

— Ми евакуювали машини виключно з мотивів крайньої необхідності, для попередження надзвичайних ситуацій на вулицях міста. Дуже часто були випадки, коли машини паркують не тільки в невстановлених місцях (для цього є працівники державтоінспекції, які зобов’язані складати протокол про порушення правил паркування). Ми говоримо про паркування машин у випадку, коли воно може спричинити надзвичайну ситуацію, тобто, аварію — коли машина паркується на перехрестях, на дорожніх переходах.Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління ЛМР

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: Міський голова та ...
Наступна новина: Львів: Казначейство не ...

КОМЕНТАРІ