Тернополяни користуються пільгами в транспорті показуючи фальшиві пенсійні посвідчення

Тернополяни користуються пільгами в транспорті показуючи фальшиві пенсійні посвідчення

12.12.12 15:12 0 1188
Скористатися правом безоплатного проїзду в маршрутках за допомогою підроблених пенсійних посвідчень намагаються чимало тернополян. Фальшиві документи вони друкують на кольоровому принтері, а потім ламінують.

Згідно розпорядження міського голови роботу громадського пасажирського транспорту контролюють представники управління транспорту, комунікації та зв’язку міськради, громадські інспектори, представники ДАІ.

«Ми слідкуємо за дотриманням графіків руху, дисциплінованість водіїв – чи курять вони в салоні, чи не говорять по телефону під час руху, чи дають можливість скористатися правом безоплатного проїзду визначеній кількості пільговиків. Від людей ми чуємо позитивні відгуки про роботу громадського транспорту в місті. На випадки порушення трудової дисципліни водіями маршруток, виїзд з запізненням чи передчасний з’їзд з маршруту тощо відповідно реагуємо. Крім того, констатуємо, що тернопільські водії працюють в нелегких умовах, ми це розуміємо, і наводимо порядок, аби задоволені були як водії, так і пасажири», - зазначив начальник управління транспорту, комунікації та зв’язку міськради Ігор Мединський.

За його словами, менш як за два тижні вилучено 4 фальшиві пенсійні посвідчення. Частими є факти, коли люди заходять в салон бажаючи проїхати «по посвідченню» насправді не маючи його при собі.

Спеціально створена група постійно слідкує за роботою громадського транспорту в місті. Тому прохання до водіїв і пасажирів дотримуватись законодавства, бути дисциплінованими і взаємоввічливими!

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: Казначейство не ...
Наступна новина: Хмельниччина: Обговорено ...

КОМЕНТАРІ