ДАІ радить автовласникам, які прямують до столиці, залишати свої автомобілі на паркувальних майданчиках

ДАІ радить автовласникам, які прямують до столиці, залишати свої автомобілі на паркувальних майданчиках

12.12.12 01:44 0 1024
Згідно інформації Київської міської державної адміністрації упродовж останніх кількох днів у Києві випала подвійна місячна норма опадів у вигляді дощу та снігу. За прогнозами синоптиків, сильні опади очікуються й надалі. Забезпечення нормальних умов життєдіяльності міста ускладнюється також і постійним коливанням температури від плюсових до мінусових значень. А у найближчі дні прогнозується її різке зниження, що може призвести до утворення льодового покриття на дорогах та тротуарах. Через створення потенційної загрози життєдіяльності міста внаслідок впливу сильних снігопадів ситуація у Києві визначена як «Надзвичайна ситуація природного характеру».

У зв’язку з цим службами КМДА у Києві вводиться тимчасовий режим використання евакуаторів, які будуть примусово переміщувати транспорт, особливо у центральній частині міста, що заважатиме комунальним службам прибирати сніг. «Співробітники столичної ДАІ будуть плідно працювати разом з комунальними службами міста в цьому напрямку. Наразі в столиці задіяна максимальна кількість нарядів та патрулів ДАІ. Аби прискорити рух транспорту і запобігти заторовим явищам, в місцях де існують ускладнення в русі, інспектори ДАІ працюють регулювальниками, - говорить начальник управління ДАІ міста Києва Анатолій Курінний».

Столична Державтоінспекція вкотре звертається до киян зважати на складні погодні умови не виїжджати на особистому транспорті без потреб та по можливості користуватися громадським транспортом. Зверніть увагу! В столиці буде обмежено рух містом вантажного великогабаритного автотранспорту. Зважаючи на ці обставини, рекомендуємо всім автовласникам, які прямують до міста Києва, залишати свої автомобілі на паркувальних майданчиках за наступними адресами:

проспект Бажана, біля станції метро «Бориспільська»;

проспект Академіка Глушкова, біля станції метро «Іподром»;

Броварський проспект,15, біля Міжнародного виставкового центру;

площа Героїв Великої Вітчизняної війни;

Столичне шосе, біля авторинку та торгівельного центру «Домосфера»;

Проспекту Академіка Палладіна – вулиця Стеценка, біля супермаркету «Ашан».

Якщо ви вже виїхали на автомобілі до міста, то не залишайте його на узбіччі та тротуарах. Адже машини, залишені на столичних вулицях, створюватимуть перешкоди комунальним службам, котрі прибиратимуть сніг.

Державтоінспекція радить в умовах снігопаду рухатися з включеним ближнім світлом фар, а при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію. У разі, якщо автомобіль потрапив у замет чи виникли інші проблеми із пересуванням транспортних засобів, просимо одразу звертатися до чергової частини УДАІ міста Києва на номер «гарячої лінії»: 483-70-64 або на спецлінію «102».

УДАІ м. Києва
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ