Запорізькі міліціонери затримали зловмисника, який залишив дитячу лікарню без світла

Запорізькі міліціонери затримали зловмисника, який залишив дитячу лікарню без світла

12.12.12 17:18 0 1007
Працівники Енергодарського міськвідділу міліції ГУМВС України в Запорізькій області затримали крадія, який ховався на технічному поверсі лікарні зі зрізаним електричним дротом. Свою «здобич» крадій планував здати на метал.

Днями до чергової частини Енергодарського міського відділу міліції надійшло тривожне повідомлення від заступника начальника дитячої лікарні про те, що минулої ночі зловмисники проникли в будівлю дитячої лікарні, де зрізали електричні дроти.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Правоохоронці розпочали огляд приміщення. Було встановлено, що зловмисники проникли в приміщення через незачинене вікно біля пожежної драбини.

Працівники міліції оглядали поверх за поверхом, і на кожному з них знаходили зрізані та підготовлені до виносу електричні дроти. Стало зрозуміло, що крадій не встиг винести викрадене майно і, ймовірно, знаходився в приміщенні лікарні.

Правоохоронці ретельно оглянули всі закутки і на технічному поверсі побачили невідомого чоловіка. Той спробував накивати п’ятами, але співробітники затримали підозрюваного – 35-річного жителя Кам’янсько-Дніпровського району.

Як стало відомо, чоловік уже мав проблеми із Законом і наразі ніде не працює.

Подію правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Порушено кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло).

ВЗГ ГУМВС України в Запорізькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ