Івано-Франківщина: Керівництво Тлумаччини зустрілося з представниками компанії «Шеврон»

Івано-Франківщина: Керівництво Тлумаччини зустрілося з представниками компанії «Шеврон»

13.12.12 07:59 0 1068
У вівторок, 11 грудня, у Малому залі адмінбудинку органів районної влади за участю голови райдержадміністрації Василя Сеніва, голови районної ради Михайла Вишневського, заступника голови районної ради Володимира Габурака та керівника апарату райдержадміністрації Івана Шкварка відбулася зустріч з представниками компанії «Шеврон».

Зі сторони ТОВ «Шеврон Україна» у гості в Тлумацький район завітали: регіональний менеджер Пітер Кларк, представник компанії в Україні Валерій Лебега, менеджери з розвитку громадських зв’язків Джей Томпсон та Ешлі Моретс, заступник генерального директора європейського відділення Даг Учукура, спеціаліст по громадських зв’язках Лора Істен та спеціаліст по соціальних інвестиціях Роза Кузимбаєва.

Головна мета даної зустрічі – обговорення можливої участі компанії «Шеврон» в соціальному розвитку району, адже цілком імовірно, що вона може зайнятися розробкою родовищ сланцевого газу на Тлумаччині.

Насамперед голова райдержадміністрації Василь Сенів ознайомив присутніх з районом, його економічним потенціалом та співпрацею з іноземними компаніями, які діють на території району. Обговорюючи перспективи роботи компанії «Шеврон», Василь Іванович закцентував увагу на тому, що за майбутні наслідки роботи громада району покладе відповідальність як на районне керівництво, так і на суб’єкт підприємницької діяльності. «Ми готові йти вам назустріч, - зазначив голова РДА, - і сподіваємось на плідну співпрацю на користь громади».

Голова районної ради Михайло Вишневський наголосив на перспективі соціальної співпраці в майбутньому та на необхідності реєстрації в районі юридичної особи компанії, щоб кошти від діяльності надходили і в місцевий бюджет. «В області – це пілотний проект у розробці сланцевого газу, - зауважив Михайло Васильович. – Для нас – це велика честь і велика відповідальність».

Опісля керівники району проінформували представників компанії «Шеврон» про напрямки можливої соціальної співпраці. Насамперед, це: організація водопостачання та водовідведення у населених пунктах району, зміцнення матеріально технічної бази медичних установ (ремонт гінекологічного, хірургічного, інфекційного відділень ЦРЛ, придбання медичного обладнання) та загальноосвітніх закладів (добудова приміщення Тлумацької гімназії), реконструкція приміщення майстерні під спортивний комплекс у м. Тлумачі, підтримка малого і середнього підприємництва, фермерських господарств тощо.

Регіональний менеджер компанії «Шеврон» Пітер Кларк також підтвердив важливість даної зустрічі в перспективі подальшої співпраці. «Ми приїхали сюди, щоб на місці дізнатися про те, що справді необхідно зробити для району в соціальній сфері», - зазначив він.

Менеджер з розвитку громадських зв’язків Ешлі Моретс підвередив готовність компанії бути соціальним партнером в таких пріоритетних напрямках, як освіта, охорона здоров`я та соціально-економічний розвиток. Спеціаліст по соціальних інвестиціях Роза Кузимбаєва також поділилася досвідом співпраці компанії «Шеврон» в Казахстані, починаючи з 1993 року.

Після завершення зустрічі керівництво району та представники компанії «Шеврон» відвідали пологове відділення Тлумацької центральної районної лікарні, яке планується відкрити після капітального ремонту 21 грудня ц.р. Ця важлива подія в галузі охорони здоров`я району стала можлива завдяки вагомій підтримці з боку ще одного іноземного інвестора, який працює в районі – компанії «Сен-Гобен будівельна продукція Україна», і є добрим прикладом взаємовигідного соціального партнерства влади та інвестора.

Відділ внутрішньої політики Тлумацької РДА.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі розпочалися ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ