Столичні правоохоронці докладають всіх зусиль аби допомогти киянам подолати негоду

Столичні правоохоронці докладають всіх зусиль аби допомогти киянам подолати негоду

13.12.12 02:03 0 1200
У зв'язку з суттєвим ускладненням погодних умов керівництво столичної міліції мобілізувало всі можливості для того, щоб допомогти комунальним службам подолати наслідки сильного снігопаду: вивезти сніг, прибрати його з шляхів та території житлових масивів.

При головному управлінні столичної міліції створено оперативний штаб, який працює у цілодобовому режимі. Його головне завдання - своєчасне реагування на надзвичайні ситуації та попередження їх загострення. Налагоджено постійний обмін наявною інформацією з комунальними та аварійними службами.

Дільничними інспекторами київської міліції вже проводяться профілактичні бесіди з населенням щодо запобігання випадків обмороження, правил поведінки під час негоди та своєчасної допомоги особам, які у ній потребують. Також ведеться робота щодо своєчасного інформування комунальних та аварійно-рятувальних служб про ділянки території міста, що зазнали найбільшого впливу снігової стихії та становлять небезпеку для киян та гостей столиці.

Підрозділи столичної ДАІ спільно з рятувальниками МНС та працівниками дорожніх служб продовжать роботу і в ніч з 12 на 13 грудня. Для забезпечення безперешкодного проїзду снігоприбиральної техніки, оперативного очищення від снігу магістральних вулиць, від стану проїзду яких залежить робота громадського транспорту, забезпечення життєдіяльності всього міста, Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням не залишати транспортні засоби у нічний час на проїзній частині.

Шановні учасники дорожнього руху, Від вашого виваженого ставлення до ситуації залежить подальший безперешкодний та безпечний рух транспортних засобів.

Правоохоронці готові для надання населенню необхідної допомоги аби спільними зусиллями подолати негоду.

ВЗГ ГУМВУС України

в місті Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ