Мобільний телефон – здобич для крадіїв

Мобільний телефон – здобич для крадіїв

13.12.12 02:06 0 1190
Крадіжки мобільних телефонів вже давно стали актуальною проблемою для громадян. Майже щодня у повідомленнях правоохоронних органів йдеться про такого типу злочини. Незважаючи на постійні звернення працівників міліції до громадян з проханнями бути уважними і не залишати без нагляду свої «мобілки», далеко не всі громадяни прислухаються до профілактичних звернень правоохоронців. Так, протягом минулої доби на залізничному вокзалі ст. Заліщики Львівської залізниці, що у Тернопільській області, у місцевого жителя невідомі особи викрали гроші в сумі 2400 гривень та мобільний телефон. Нерідко громадяни стають жертвами злочинців через власну необачність чи необережність. Та аби з вами не трапилось таких випадків, радимо дотримуватись елементарних правил:

- користуючись залізничним транспортом, не зберігайте мобільні телефони у сумках, що легко відкриваються, на столах купе вагонів, а також в інших доступних для крадіїв місцях;

- не довіряйте телефон, незнайомим коли просять терміново зателефонувати;

- не хизуйтеся перед незнайомими або малознайомими наявністю мобільного телефону, особливо дорогого та престижного;

- виясніть і запишіть серійний номер телефону, так званий ІМЕІ. Його можна знайти у супровідних документах при купівлі телефону або визначити, набравши комбінацію символів *#06#.

Якщо ви все-таки стали жертвою грабіжників – зверніться за допомогою чи із заявою про вчинення злочину до найближчого лінійного відділу внутрішніх справ чи наряду міліції, який постійно перебуває на вокзалі та на привокзальні площі.

Підрозділ по зв’язках з громадськістю

УМВС на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Столичні правоохоронці ...
Наступна новина: Львів: У зв’язку зі ...

КОМЕНТАРІ