У Вінниці міліціонер в рукопашну

У Вінниці міліціонер в рукопашну "поклав" трьох зловмисників

13.12.12 08:28 0 1097
У Вінниці міліціонер Державної служби охорони на зупинці громадського транспорту став об’єктом нападу трьох агресивних чоловіків. Незважаючи на погрози фізичною розправою, він, застосувавши прийоми рукопашного бою, зумів дати відсіч нападниками. На допомогу колезі по службі прийшов наряд ДСО, який допоміг затримати зловмисників.

Близько п’ятої години вечора міліціонер Державної служби охорони молодший сержант міліції Геннадій Стасюк у форменому одязі повертався зі служби додому. На зупинці громадського транспорту до нього підійшло троє невідомих чоловіків. Усі вони були напідпитку та почали нецензурною лайкою образливо висловлюватися на адресу охоронника. Він зробив зауваження молодикам, однак це чоловіків лише розлютило. Один з трійці підійшов ззаду та схопив міліціонера за одяг. Тим часом двоє інших молодиків почали погрожувати фізичною розправою.

Швидко зорієнтувавшись у ситуації, Геннадій для відбиття нападу застосував прийоми рукопашного бою, після чого одразу повідомив про подію чергового Управління ДСО. На місце події негайно було направлено наряд групи затримання, який надав допомогу своєму колезі у затриманні правопорушників.

Зухвалих молодиків було доставлено до 1-го відділу міліції. Затриманими виявилися місцеві жителі 21, 22 та 34 років. За даним фактом проводиться перевірка, за результатами якої буде дана правова оцінка діям затриманих.

УДСО при УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ