На Рівненщині УДСО

На Рівненщині УДСО "порвала" спецпідрозділ «Беркут»

13.12.12 08:41 0 1405
Волейбольна команда УДСО впевнено виборола перемогу у фінальних змаганнях серед підрозділів УМВС України в Рівненській області. До фінішу дійшло 8 команд із 27 відбіркових, які і зійшлися у запеклій боротьбі на спортивному майданчику у м. Млинів.

Рівненська область ділилася на чотири зони: перша у м. Острог, друга – в смт. Млинів, третя – м. Рівне, четверта – м. Сарни. Відповідно з кожної зони було представлено по 2 команди. УДСО потрапила у першу разом зі спецпідрозділом «Беркут». Крім цих двох представлені були також райвідділи (м. Березне, м. Сарни, смт. Млинів, м. Дубровиця), Рівненський міський відділ та спецпідрозділ «Грифон».

У боротьбі за почесне перше місце зійшлися два колективи – УДСО та «Беркут». Проте команда УДСО здобула переконливу перемогу з рахунком 2:0. Друге місце відповідно зайняв спецпідрозділ «Беркут», третє – райвідділ смт. Березно.

Власну гру коментує представник команди, заступник начальника УДСО при УМВС України в Рівненській області, Леонід Пітель: «Дуже раді, що ми здобули перемогу. Це вже, здається, восьмий рік підряд у нас такі високі результати. Хлопці молодці, тому що постійно тренуються, у після робочий час, два рази на тиждень. Хоча хотілося б відзначити і команду спецпідрозділу «Беркут», у їхніх хлопців було надзвичайно велике бажання перемогти, проте роки тренувань і майстерність гри нашої команди показали, хто на майданчику головний. Надіємось, що так триватиме і надалі. Адже нам є чим гордитися, тому що у цих змаганнях ми не програли ні однієї гри, а у всіх лише вигравали з рахунком 2:0.»

Наразі команда УДСО в Рівненській області поїхала захищати свою честь і у міжрегіональних змаганнях з волейболу, які проходять у Одесі. Так що бажаємо їм успіху, наснаги та волі до перемоги.

УДСО при УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 2)
Попередня новина: На Вінниччині міліція ...
Наступна новина: На Житомирщині оперативники ...

КОМЕНТАРІ