Луцьк: Депутати хочуть створити постійну комісію, яка вирішуватиме проблеми Старого міста

Луцьк: Депутати хочуть створити постійну комісію, яка вирішуватиме проблеми Старого міста

13.12.12 09:16 0 1227
Сьогодні відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження. Депутати Роман Бондарук, Василь Гриб, Рустам Дячук, заслухали начальника управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Юрія Кирилюка про Програму організації рятування людей на водних об’єктах міста Луцька у літній період 2013- 2015 років. Програма передбачена на три роки і потребує 180 тис. гривень. Ці кошти необхідні на облаштування пляжу, придбання рятувального обладнання, заробітної плати матросів-рятувальників та заходи з профілактики і запобігання нещасних випадків.

Він повідомив, що у зоні пляжу постійно чергують кваліфіковані рятувальники, які мають досвід надання медичної допомоги. Про якість їхньої роботи говорить той факт, що за минулий рік у місті жодна людина не загинула на воді, було врятовано п’ять чоловік. Комісія підтримала проект Програми.

Депутат Олександр Пиза виступив з ініціативою про створення постійної комісії міської ради з питань розвитку Старого міста. Він вважає, що потрібно вирішити транспортну проблему у Старому місті та розташування ринку у заповідній зоні. Не належно ведеться забудова Старого міста та збереження історичних пам’яток, саме тому цими питаннями повинна займатися окрема постійна депутатська комісія. Колеги підтримала ініціативу депутата.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку оглянули ще два ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині з ...

КОМЕНТАРІ