На Житомирщині тривають роботи щодо наповнення бази даних Державного земельного кадастру

На Житомирщині тривають роботи щодо наповнення бази даних Державного земельного кадастру

13.12.12 10:22 0 1020
В області триває перетворення графічної документації із землеустрою в електронний вигляд. Здійснюється оцифрування проектів формування територій та встановлення меж сільських, селищних, міських рад, населених пунктів та картограм агровиробничих груп ґрунтів.

На сьогодні на території 400 сільських, селищних, міських рад завершені роботи з трансформації та прив’язки картографічних матеріалів проектів формування територій сільських рад. Розроблено 545 проектів формування територій та встановлення меж поселень, що становить 32% від загальної кількості. Також здійснено трансформацію та прив’язку 223 графічних матеріалів сільських, селищних, міських рад картограм агровиробничих груп ґрунтів, що складає 35% відсотків від загальної кількості.

«Роботи здійснюються для формування та введення в дію електронної бази Державного земельного кадастру, що міститиме всі відомості про земельні ділянки та прав на них, - роз’яснює начальник головного управління Держземагентства у Житомирській області Юрій Кулачок. - Ця база буде доступною для громадськості та міститиме інформацію про земельні ділянки, захистить права землевласників, землекористувачів на сучасному рівні, відкриє нові можливості ефективного використання земель, відповідно забезпечить збільшення надходжень до бюджетів та громадян, що здають свої наділи в оренду».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: ...

КОМЕНТАРІ