На автомобільних дорогах Львівщини щоденно працюють від 90 до 130 одиниць снігогоочисної техніки

На автомобільних дорогах Львівщини щоденно працюють від 90 до 130 одиниць снігогоочисної техніки

13.12.12 11:39 0 1019
Для безпеки  руху автотранспорту та попередженню виникнення сніжно-льодового накату,  починаючи з 5 години ранку на автомобільних дорогах загального користування Львівської області  проводиться снігоочищення та підсипка складних ділянок автодоріг (підйомів, спусків, штучних споруд) піщано-соляною сумішшю,- інформує начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Тарас Сиротинський.

За його словами, тільки для зимової експлуатації на автодорозі М-06 Київ-Чоп протяжністю 273,4 км   задіяно до  49 одиниць  техніки: «Також на автодорогах М-09 Львів-Рава Руська протяжністю  62,5 км – задіяно  9 одиниць техніки; М-10 Львів-Краковець протяжністю 62,1км – задіяно 8 одиниць техніки; М-11 Львів-Шегині протяжністю 72,1 км – задіяно 11 одиниць техніки; Н-09 Мукачево-Ів.Франківськ-Рогатин-Львів протяжністю 43,8 км – задіяно 4 од. техніки», – зазначив Т.Сиротинський.

Тарас Сиротинський додав, що техніка, яка використовується для зимової експлуатації в режимі сьогодення, повністю забезпечує експлуатаційне утримання  на всіх дорогах загального користування Львівщини та становить  від 90 до 130 одиниць на добу: “Автомобільні дороги державного значення обслуговуються по лінійній схемі експлуатаційного утримання, автомобільні дороги місцевого значення по районному розподілу. За період зимової експлуатації автомобільних доріг загального користування у 2012 році зупинок руху автотранспорту не зафіксовано», – наголосив Т. Сиротинський.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненщина: 11 мільйонів ...

КОМЕНТАРІ