Тернопільщина: Заступника голови ОДА побував у прокуратурі по питаннях порушень законодавства у бюджетній сфері

Тернопільщина: Заступника голови ОДА побував у прокуратурі по питаннях порушень законодавства у бюджетній сфері

13.12.12 13:40 0 1231
Про роботу щодо попередження та усунення порушень законодавства у бюджетній сфері йшлося на нараді, яка відбулася в прокуратурі області за участі заступника голови ОДА Василя Гецька.

У своєму виступі Він наголосив, що попередження та усунення порушень законодавства у бюджетній сфері є одним із пріоритетних завдань обласної державної адміністрації та відповідних органів контролю.

З метою координації зазначеної ділянки роботи в області питання усунення порушень бюджетної дисципліни систематично розглядаються на засіданнях колегії обласної державної адміністрації, ряду робочих груп.

Василь Гецько зазначив, що у 2012 році вдалось суттєво оптимізувати дохідну та видаткову частини місцевих бюджетів області.

Зокрема, станом на 1 листопада 2012 року, до 94,8 млн. гривень або на 8% скоротився обсяг незахищених статей видатків місцевих бюджетів по галузях соціально-культурної сфери області.

В результаті активізації претензійно-позовної роботи та діяльності відповідних обласної та районних комісій у поточному році погашено понад 145,7 млн. гривень податкового боргу до зведеного бюджету, у тому числі понад 18 млн. гривень – до місцевих бюджетів.

За результатами заслуховування керівників підприємств на засіданнях районних та обласної тимчасових комісій 104 підприємства погасили борги із виплати заробітної плати на суму 4,75 млн. гривень та сплатили майже 600 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб. Аналогічна індивідуальна робота органів державної податкової служби дозволила погасити борги 168 підприємств на суму 19,8 млн. гривень та сплатити майже 3,6 млн. гривень ПДФО.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: Студентці зі ...
Наступна новина: Тернопільщина: Служби, ...

КОМЕНТАРІ