Тернопільщина: Служби, відповідальні за безперебійний рух транспорту, працюватимуть цілодобово

Тернопільщина: Служби, відповідальні за безперебійний рух транспорту, працюватимуть цілодобово

13.12.12 13:55 0 1114
Під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Миколи Головача відбулося чергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Одне з найважливіших питань порядку денного стосувалося координації дій під час боротьби з наслідками снігопадів. Було наголошено на тому, що проблеми на дорогах створюють не лише сильні снігопади. Затори виникають і через неналежний технічний стан транспортних засобів, перевантаження автомобілів тощо.

Микола Головач також повідомив, що на виконання доручення Кабінету Міністрів України та забезпечення безперебійного руху транспорту на дорогах Тернопільської області буде підготовлено відповідне доручення голови облдержадміністрації про цілодобову роботу відповідальних служб.

Він також нагадав, що в області розроблено заходи стосовно роботи в осінньо-зимовий період.

Окрема розмова стосувалася забезпечення пально-мастильними матеріалами. Микола Головач визнав, що наразі проблем із їх забезпеченням немає.

Члени обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій підтримали клопотання Територіального управління МНС України в області та Державного підприємства «Тернопільський облавтодор» про виділення їм з обласного матеріального резерву загалом 10080 літрів пально-мастильних матеріалів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина отримала ...

КОМЕНТАРІ