Львів: У зв’язку зі снігопадом місто прибиратимуть і вдень

Львів: У зв’язку зі снігопадом місто прибиратимуть і вдень

13.12.12 02:26 0 1190
Сьогодні вночі в місті працювало 24 одиниць снігоприбиральної техніки: 13 піскорозкидувачів, 4 трактори, 3 навантажувачі, 3 автогрейдери та 1 підмітальна машина. Для посипання доріг використали близько 90 м куб піскосуміші. Через снігопад, техніка працюватиме і протягом дня.

У Галицькому районі використали 26 кубометрів піскосуміші, тут вночі працювало 4 піскорозкидувачі. У Франківському районі міста дороги посипали 2 піскорозкидувачами, на боротьбу з ожеледицею тут використали 17 м куб піску.

Одна піскорозсіювальна машина, грейдер та навантажувач, а також 3 підмітальні машини працювало Шевченківському районі, використовуючи для посипання вулиць 18 м. куб піскосуміші.

У Залізничному районі вулиці вночі посипали 18 м куб протиожеледної суміші. На дорогах працювали 3 піскорозкидувачі, навантажувач і 2 трактори.

Комунальники Личаківського району використовували  2 піскорозсіювачі та 1 навантажувач, посипавши дороги 5 кубометрами піску. На Сихові працювала 1 машина для посипання вулиць, які за ніч використали 2 куб м протиожеледних матеріалів.

Водночас у відділі комунального господарства Галицького району повідомляють, що у зв’язку з снігопадами дороги прибиратимуть і вдень.

— В центральній частині міста працюватиме 3 піскосії, 4 трактори, 1 підмітальна машина, 6 автомобілів для вивезення снігу та 2 снігонавантажувачі. — На ніч ми плануємо випустити на дороги 4 підмітальні машини, 5 піскорозкидувачів та 3 підмітальних трактори. — Роман Белень, начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ