Для діток з багатодітних та малозабезпечених львівських родин розпочинається період активного зимового відпочинку

Для діток з багатодітних та малозабезпечених львівських родин розпочинається період активного зимового відпочинку

13.12.12 15:44 0 1084
Цього тижня для дітей з багатодітних та малозабезпечених львівських родин знову стартує зимова акція від соціальної кампанії «Добрі справи». В рамках акції діти із соціально незахищених родин протягом усього холодного та сніжного зимового періоду матимуть змогу щодня безкоштовно відвідувати ковзанку на площі Ринок від ТзОВ «Львівській ярмарки». Щодня 10 діток з таких сімей  активно та з користю проводитимуть своє дозвілля, катаючись на ковзанах у самому центрі міста.

Вже сьогодні в рамках соціальної кампанії «Добрі справи» 10 діток зможуть повправлятися у своїй майстерності граційно кружляти крижаною ареною та позмагатися зі своїми братиками та сестричками у вмінні танцювати на льоду.

— Ми підтримуємо соціальну кампанію «Добрі справи» вже не перший рік. І робимо це направду із задоволенням. Адже наш щорічний Ярмарок – це насамперед різдвяна атмосфера та святковий настрій, які передаються дітям. А дітки із соціально незахищених родин не завжди мають можливість побувати на Ярмарку та досхочу покататися на ковзанах, насолоджуючись безтурботною забавою на крижаному майданчику. Тож ми охоче ділимося безкоштовними запрошеннями з такими діткам та радо вітаємо їх у нас на ковзанці. Якби була така можливість, нам було б дуже приємно зробити для них більше. — Наталя Становська, арт-менеджер ТзОВ «Львівській ярмарки»

Нагадаємо, що зимова акція від соціальної кампанії «Добрі справи» проводиться у Львові вже другий рік поспіль. Завдяки сприянню ТзОВ «Львівській ярмарки», у зимовий період 2011-2012 років безкоштовні запрошення на ковзанку отримали 388 дітей зі 133 багатодітних та малозабезпечених львівських родин. За умов сприятливої погоди акція триватиме до березня місяця. Довідка

Соціальна кампанія «Добрі справи» — проект підтримки багатодітних та малозабезпечених сімей, який реалізується Львівською міською радою з грудня 2009 року. Детальніше про соціальну кампанію можна дізнатися в Управлінні молоді, сім’ї і спорту, або на сайті Львівської міської ради. Координатор – Івасина Оксана, тел 297-58-71, 063-5-8765-00.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Держава компенсувала 127,7 ...
Наступна новина: У Львові запропонували ...

КОМЕНТАРІ