У Львові «Соціальні акції з подолання бідності»

У Львові «Соціальні акції з подолання бідності»

13.12.12 16:29 0 1081
Львів соціальний. Вже третій рік поспіль, починаючи з 2010 року, за ініціативи управління соціального захисту Львівської міської ради у нашому місті триває кампанія під гаслом «Соціальні акції з подолання бідності». Так, в період з 2010-2012 років було надано майже 34 тис порцій харчування, майже 2 тис санітарно-гігієнічних послуг.

Зокрема, впродовж 2012 року, станом на середину початок грудня 2012 року надано 19,9 тис порцій харчування (гарячі обіди) та 1,9 санітарно-гігієнічних послуг, які здійснюються через:

* Храм Христового Воскресіння УГКЦ, що знаходиться на вул. Городоцькій, 319а, який надає потребуючим гарячі обіди та санітарно-гігієнічні послуги.

* Заклад Релігійного Управління Згромадження Монастирів «Мілес Єзу» УГКЦ – «Їдальня для бідних», що знаходиться на вулиці Б. Хмельницького, 189б та надає харчування (гарячі обіди).

* Львівську міську громадську організацію «Спільнота взаємодопомоги «Оселя», у місті Винники, по вулиці Винниченка, 3, яка щоденно (крім суботи та неділі) з 9 до 14 години забезпечує надання послуг харчування та санітарно-гігієнічних послуг. Кожного четверга о 14 годині проводиться роздача гарячих обідів у сквері, поблизу Порохової вежі.

— Соціальні акції з подолання бідності» — це є результат співпраці міської влади та громадськості, в тому числі релігійних спільнот. Ми розпочали нашу кампанію із співфінансування пунктів роздачі гарячого харчування (перші страви) при Храмі Христового Воскресіння УГКЦ, для інвалідів, малозабезпечених осіб, та інших потребуючих, а також «Їдальні для бідних Святого Йосифа» Релігійного управління згромаджень монастирів «Мілес Єзу» для бездомних та мешканців, які опинились у важких життєвих обставинах. Приємно констатувати, що у роботі з соціально вразливими львів’янами у нас є потужний і надійний партнер – релігійна громада, і наша співпраця з кожним роком поглиблюється і розширює спектр дії в місті. Відтак, ми й надалі вестимемо спільний діалог й працюватимемо в заданому напрямку, задля розбудови якісної, індивідуально спрямованої мережі з надання соціальних послуг львів’янам, які потребують допомоги — Наталя Федорович, начальник управління соціального захисту Львівської міської ради

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львів: Мешканка ...

КОМЕНТАРІ