У зв’язку зі снігопадами у Тернополі обмежено рух габаритного транспорту

У зв’язку зі снігопадами у Тернополі обмежено рух габаритного транспорту

13.12.12 17:22 0 2355
Тимчасово обмежити рух великотоннажного транспорту та заборонити паркування транспортних засобів на вулицях м. Тернополя вирішили у міськраді. Відповідне розпорядження підписав міський голова. Це відноситься і компаній вантажних перевізників чиї фури доставляюсь імпортні сборные грузы из Европы.


«Враховуючи несприятливі погодні умови, з метою забезпечення безпеки дорожнього руху, належного утримання шляхово-мостового господарства, під’їзду спеціальної аварійно-рятувальної техніки, вивезення побутових відходів, вирішили: 1. обмежити рух великотоннажного транспорту без антибуксових пристроїв на дорогах та вулицях м. Тернополя, що суміщаються з дорогами загального користування М-12, Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знамянка, М-19, Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече, Р-41, обхід м. Тернополя та на інших вулицях міста з 12.12.2012 р. при умовах снігопаду, ожеледиці на інших несприятливих погодних умовах. 2. УДАІ УМВС України в Тернопільській області забезпечити контроль за виконанням даного розпорядження шляхом організації дорожніх постів на в’їздах в м. Тернопіль. 3. Заборонити паркування транспортних засобів на вулицях та дорогах міста, крім спеціально відведених місць для паркування», - йдеться у документі.

Нагадаємо, що уже кілька днів у Тернополі випадає понаднормова кількість снігу. Така аномалія, як стверджують метеорологи, зустрічається приблизно один раз на 30 років і підпадає під категорію стихійних метеорологічних явищ.

З початком снігових заметів комунальні служби Тернополя працюють в посиленому режимі для забезпечення належного прибирання міста. Відтак, терміново було створено оперативний штаб з керівництва управління ЖКГ, відділу технагляду, управління надзвичайних ситуацій, КП «ТМШЕД» та міської ДАІ. До виконання робіт задіяно 21 одиницю спецтехніки КП «ТМШЕД». Крім цього додатково залучено бульдозер, два трактори, грейдер, три міні-трактора та 19 одиниць спецтехніки для розчищення прибудинкових територій та міжквартальних проїздів підприємствами, що обслуговують житловий фонд міста.

Очільники міської комуналки періодично здійснюють об’їзди вулицями міста і особисто контролюють, аби прибирання в Тернополі здійснювалося належним чином.

Про усі непередбачувані чи надзвичайні ситуації просимо інформувати на «гарячу» лінію міста за тел.: 050-435-09-49 або 1580.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 1)
Попередня новина: В Тернополі проведуть ...
Наступна новина: Чернігів: «Тиждень добрих ...

КОМЕНТАРІ