Чернігів: «Тиждень добрих справ» у дитячих клубах за місцем проживання

Чернігів: «Тиждень добрих справ» у дитячих клубах за місцем проживання

13.12.12 17:39 0 1189
Другий рік поспіль у Чернігові наприкінці року в «Центрі роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» проходить «Тиждень добрих справ».

Мета заходу – зробити якомога більше добрих справ для рідних, друзів, мешканців міста, свого дому, дитячого клубу, мікрорайону, міста, адже добро – це найбільша людська цінність. Захід покликаний виховувати в дітей найкращі моральні якості – любов до оточуючих, милосердя, доброту, вдячність. Педагогічний колектив Центру під час заходу формував у дітей розуміння того, що добрі справи необхідно робити постійно та безкорисно.

У 2011-2012 навчальному році «Тиждень добрих справ» пройшов вдало та сподобався вихованцям клубів. Цього року формат заходу дещо змінився. Девізом цьогорічної акції стала цитата з улюбленого мультфільму про доброту «Всех нужнее и дороже, всех доверчивей и строже в этом мире доброта». Дитячим клубам було запропоновано обрати добру справу зі списку та виконати її. Кожен клуб мав зробити не менше однієї доброї справи зі списку, а потім написати (намалювати, зробити колаж тощо) творчий звіт про здійснену добру справу.

Творчі звіти вихованців були яскравими та цікавими. До добрих справ, що зробили вихованці клубів за цей тиждень, увійшли: прибирання території біля клубу, сусідніх дворів та парку відпочинку в одному з мікрорайонів міста; генеральне прибирання клубів, перетягування клубних стільців, ремонтування меблів, озеленення приміщень; збір клубних дитячих бібліотечок та настільних ігор; проведення старшими вихованцями розважальних заходів для малюків; виготовлення годівничок та підгодівля птахів; виготовлення та дарування подарунків на вулиці незнайомим перехожим та багато іншого.

Захід «Тиждень добрих справ» став одним із наймасовіших заходів, що проходить в Центрі протягом року. В ньому взяли участь вихованці всіх клубів за місцем проживання. Та в планах Центру на цей рік ще багато цікавих розважальних, пізнавальних, спортивних, творчих масових заходів. Детальніше про них можна дізнатися в найближчому клубі за місцем проживання.

За інформацією «Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Всеукраїнський тиждень ...

КОМЕНТАРІ