Всеукраїнський тиждень права триває в Чернігові

Всеукраїнський тиждень права триває в Чернігові

13.12.12 17:57 0 1073
Чернігів традиційно приєднується до Всеукраїнського тижня права, що проходить із 10 по 16 грудня.

Дана правоосвітня акція в Україні проводиться щорічно, в тиждень, що включає 10 грудня – День прав людини, який у світі відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини. Всеукраїнський тиждень права започатковано Указом Президента України від 8 грудня 2008 року № 1149/2008 з нагоди 60-річчя вказаного міжнародного документу.

В ході цьогорічного Всеукраїнського тижня права в обласному центрі планується провести в усіх загальноосвітніх навчальних закладах Всеукраїнський урок «Права людини», лекції, бесіди, круглі столи, конкурси; у бібліотеках міської комунальної централізованої бібліотечної системи відбудуться презентації книжок й інших матеріалів відповідної тематики. В клубах позашкільного навчального закладу «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» протягом грудня також проводиться низка тематичних просвітницьких заходів.

12 грудня для підопічних територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Деснянської районної у м. Чернігові ради буде проводитись година історичної інформації до Міжнародного дня прав людини.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Терцентр ...

КОМЕНТАРІ