Львівщина: ДАІ закликає всіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними: синоптики прогнозують погіршення погодних умов

Львівщина: ДАІ закликає всіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними: синоптики прогнозують погіршення погодних умов

13.12.12 02:32 0 1034
Синоптики прогнозують подальше погіршення погодних умов - зниження температури та сніг. Закликаємо всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними!

Нагадуємо водіям, що за умов недостатньої видимості, зокрема, у снігопад, необхідно рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними фарами.

Під час поїздки обов’язково дотримуйтеся безпечної швидкості, інтервалу та дистанції, уникайте складних маневрувань. Особливо обережними слід бути на спусках та підйомах, шляхопроводах, при наближенні до пішохідних переходів.

Пам’ятайте, що на слизькій дорозі не можна гальмувати різко, адже це призводить до блокування коліс, збільшення гальмівного шляху, або ж втрати керованості.

Якщо виникла необхідність зупинитися, швидкість слід знижувати поступово. Під час зупинки обов’язково ввімкніть аварійну світлову сигналізацію.

Просимо також бути особливо уважними пішоходів - переходити дорогу тільки у встановлених місцях та попередньо переконавшись у відсутності небезпеки.

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: У зв’язку зі ...
Наступна новина: Житомирщина: Завдяки ...

КОМЕНТАРІ