Буковина: Міліція посилила контроль за продажем піротехніки

Буковина: Міліція посилила контроль за продажем піротехніки

13.12.12 11:32 0 1345
Напередодні новорічних свят з’являється все більше бажаючих, які хочуть заробити на незаконній торгівлі піротехнічними виробами. Відповідно до законодавства України вся піротехніка має реалізовуватись тільки в спеціалізованих магазинах, продавці повинні мати ліцензію на здійснення такого виду підприємницької діяльності, а сама продукція має бути сертифікована.

З метою попередження незаконного продажу піротехніки, Управлінням МВС України в Чернівецькій області створені рейдові групи, які перевіряють місця можливої реалізації піротехнічних засобів. Зокрема, під посиленою увагою правоохоронців знаходяться торгівельні ринки, магазини та місця стихійної торгівлі.

Міліціонери нагадують недобросовісним продавцям піротехніки, що за порушення правил перевезення, зберігання і торгівлі передбачена адміністративна відповідальність, зокрема штраф від 595 гривень до 1020 гривень, за повторність порушення – 1700 гривень, крім цього продукція підлягає конфіскації.

Також правоохоронці звертаються до громадян із проханням повідомляти до міліції про всі факти незаконної торгівлі піротехнікою за телефонами: 59-15-48 або «102». Якщо піротехнічні вироби реалізуються незаконно - не має гарантії у їх безпечності.

Пам’ятайте, обережне поводження із піротехнікою забезпечить власну безпеку та безпеку оточуючих.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: 13 грудня - ...
Наступна новина: На автомобільних дорогах ...

КОМЕНТАРІ