Львівщина: Студентці зі Стрия загрожує до трьох років позбавлення волі за привласнення чужих золотих прикрас

Львівщина: Студентці зі Стрия загрожує до трьох років позбавлення волі за привласнення чужих золотих прикрас

13.12.12 13:32 0 1320
У Стрийський міський відділ міліції із заявою звернулась 17-річна місцева мешканка, студентка одного з училищ міста. Дівчина повідомила, що студентка того ж навчального закладу, зловживаючи її довірою, заволоділа ювелірними прикрасами вартістю 1500 гривень.

Як з’ясували правоохоронці, обидві дівчини навчаються у Стрийському училищі у різних навчальних групах. Стосунки між ними не склались одразу ж після знайомства - ще три роки назад. Згодом неприязні відносини між юнками переросли у «кримінальні».

На початку жовтня 2012 року, незважаючи на неприязнь, одна з дівчат попросила в іншої позичити їй золоті сережки. Довго не вагаючись, дівчина таки дала знайомій ювелірний виріб.

За деякий час власниця попросила повернути золоті прикраси, однак позичальниця і не думала цього робити. Більше того, хитра студентка заявила ровесниці, що поверне їй сережки у тому випадку, коли та віддасть їй інші, які були на ній. І цього разу у руках дівчини опинилася ще одна пара сережок.

До правоохоронців студентка звернулась лише нещодавно. Дівчина сподівалась, що «подруга» таки поверне їй ювелірні вироби.

Наразі співробітники Стрийського міського відділу відкрили кримінальне провадження за частинами 1 та 2 статті 190 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування. Дівчині загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

(за матеріалами Ольги Марцинюк, помічника начальника Стрийського МВ ГУ МВС України у Львівській області)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі на 36 ...
Наступна новина: Тернопільщина: Заступника ...

КОМЕНТАРІ