Львівщина: За крадіжку планшетного комп’ютера затримано 24-річного жителя Дрогобича

Львівщина: За крадіжку планшетного комп’ютера затримано 24-річного жителя Дрогобича

13.12.12 19:26 0 1238
У місті Дрогобичі Львівської області з приміщення магазину комп’ютерної техніки 24-літній місцевий житель викрав планшетний комп’ютер вартістю 3 700 гривень. Скориставшись тим, що продавець на мить відволікся, чоловік скоїв задумане.

Подія сталася 20 листопада цього року. У Дрогобицький міський відділ міліції звернувся працівник магазину комп’ютерної техніки і повідомив, що невідомий чоловік викрав планшетний комп’ютер.

Як виявилося під дач розслідування справи, у цей день у магазині продавець помітив молодого хлопця, який крутився біля вітрини і зосереджено вивчав характеристики планшетних комп’ютерів. Не підозрюючи нічого лихого, працівник магазину спостерігав за клієнтами, які прийшли поцікавитись останніми новинками комп’ютерного світу. Тим часом хлопець вибирав найкращу модель зі всієї колекції представлених планшетних комп’ютерів, щоби потім поцупити.

Лише на мить продавець відволікся, ознайомлюючи зацікавлених покупців з можливостями техніки, і цього зловмиснику було достатньо, щоби вхопити планшет та втекти з магазину.

Розслідуванням злочину зайнялися працівники карного розшуку Дрогобицького міського відділу міліції. Після проведення комплексу оперативних заходів міліціонери встановили особу, а згодом вийшли на слід підозрюваного та затримали його.

На даний час Дрогобицьким міським відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України. Ведеться досудове розслідування.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

(за матеріалами Наталії Постойко, Дрогобицький МВ ГУ МВС України у Львівській області)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ