Банківська працівниця викрала майже 1,3 мільйони гривень

Банківська працівниця викрала майже 1,3 мільйони гривень

14.12.12 08:16 0 1043
У Дніпропетровську працівники Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили у привласненні майна в особливо великих розмірах провідного спеціаліста одного з комерційних банків міста.

Жінка, зловживаючи службовим становищем, та, маючи доступ до програм з обробки платежів, змінювала призначення останніх і переводила грошові перекази не на карту одержувача, а на особисті розрахункові рахунки. Правоохоронцями встановлено, що за 2,5 роки такої злочинної діяльності аферистка привласнила банківських коштів в різних валютах на загальну суму близько 1,3 мільйонів гривень.

Дії жінки кваліфіковано за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 3 ст. 362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах)… вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу України.

На даний час зловмисниці вручені повідомлення про підозру у скоєнні зазначених злочинів. Їй може загрожувати покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прес-служба

Департаменту ДСБЕЗ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі розчавило ...
Наступна новина: На Сумщині затримали ...

КОМЕНТАРІ