На Тернопільщині від оренди державного майна до держбюджету надійшли кошти у сумі 6,098 млн. грн

На Тернопільщині від оренди державного майна до держбюджету надійшли кошти у сумі 6,098 млн. грн

14.12.12 09:39 0 1281
Станом на 12 грудня 2012 року, Регіональне відділення Фонду державного майна України по Тернопільській області забезпечило надходження коштів від оренди державного майна до Державного бюджету України у сумі 6,098 млн. грн. Річне планове завдання вже виконано на 156,4 %.

Результат досягнутий завдяки інтенсивній роботі щодо укладання нових договорів оренди, яких на сьогодні укладено 90, в той час, коли протягом всього 2011 року було укладено 45 договорів. В цілому, на контролі регіонального відділення перебуває 442 діючих договори оренди державного майна.

Своєчасне надходження коштів забезпечено також проведеними періодичними комплексними, з оглядом об'єктів оренди, контролями виконання орендарями умов договорів оренди нерухомого майна – 186 та цілісних майнових комплексів, їх структурних підрозділів з виїздом на об’єкти оренди – 4.

Оперативна та ефективна робота з укладання договорів, постійний контроль за виконанням орендарями умов договорів оренди державного майна зі сторони регіонального відділення стали значними важелями досягнення такого результату.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільщина: Аби ...

КОМЕНТАРІ