На Івано-Франківщині в ізоляторі померла людина

На Івано-Франківщині в ізоляторі померла людина

14.12.12 08:46 0 1281
В ізоляторі тимчасового тримання Коломийського міськвідділу міліції в Івано-Франківській області помер 42-річний раніше судимий за крадіжки мешканець Коломиї, якому судом було обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою за скоєння ряду злочинів. Тепер цей чоловік перебував у статусі підсудного і обвинувачувався у вчиненні низки кримінальних правопорушень, зокрема, шахрайства з фінансовими ресурсами, привласненні та розтраті чужого майна, зловживанні службовим становищем і службовому підробленні. Справа щодо підсудного розглядалася в суді, однак він не з'являвся на судові засідання, був оголошений в розшук і затриманий. Перед поміщенням в ізолятор тимчасового тримання чоловік пройшов медичний огляд, результати якого засвідчували про те, що стан здоров'я дозволяє підсудному утримуватися в умовах ІТТ.

За кілька годин після поміщення в ІТТ затриманому стало зле. Працівники ізолятора тимчасового тримання викликали бригаду швидкої медичної допомоги. Оглянувши хворого і зробивши йому ін’єкції медичних препаратів, медики зробили запис в журналі первинного обстеження і реєстрації медичної допомоги, констатувавши задовільний стан чоловіка. Висновок про необхідність його госпіталізації лікарями не приймався.

Після від'їзду швидкої допомоги за якийсь час правоохоронці помітили, що затриманому знову погіршало. Працівники міліції ще раз викликали бригаду лікарів швидкої допомоги і до її приїзду надавали чоловікові першу медичну допомогу. Не зважаючи на вжиті реанімаційні заходи медичними працівниками, на жаль, чоловік помер. Остаточну причину його смерті наразі встановлює судово-медична експертиза. При огляді тіла померлого слідів насильницької смерті не виявлено.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ