Начальник міліції Львівської області відповів на запитання громадян у межах чат-конференції

Начальник міліції Львівської області відповів на запитання громадян у межах чат-конференції

14.12.12 10:18 0 1214
Начальник Головного управління МВС України у Львівській області генерал-майор міліції Рудяк Олександр Вікторович взяв участь у час-конференції, яку 12 грудня 2012 організували у редакції інформаційного агентства «zaxid.net».

Впродовж години головний міліціонер Львівщини відповів на майже 30 запитань громадян. Здебільшого люди запитували про події, які трапились 11 грудня ввечері у місті Львові на перехресті вулиць Єфремова-Старицького, де відбулася спецоперація працівників міліції із затримання зловмисників.

Також люди цікавилися змінами, які відбулися у структурі правоохоронних органів у зв’язку із введенням в дію Кримінального процесуального кодексу України, скаржилися на роботу працівників Державтоінспекції. Зокрема, громадянин, який представився «водієм» попросив начальника міліції організувати перевірку та навести лад з лікарями наркодипансеру, які начебто з інспекторами ДАІ проводять фальсифікації щодо водіїв. На це зауваження генерал-майор відповів ствердно, заявивши, що вже найближчим часом дану ситуацію буде вивчено і вжито заходів відповідно до законодавства.

В одному із запитань дописувач навів статистичні дані про те, що міліції Львівської області не довіряють 69% громадян і чи не пов’язано це з керуванням генерала Рудяка. На це запитання начальник ГУ МВС України у Львівській області відповів, що такі дані насправді є результатом його роботи на Львівщині.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Львівщині чоловік ...

КОМЕНТАРІ