На Львівщині чоловік зарізав сусіда, який вбив його собаку

На Львівщині чоловік зарізав сусіда, який вбив його собаку

14.12.12 10:29 0 1420
У травні цього року 55-річний мешканець Дрогобицького району під час суперечки завдав ножове поранення своєму сусідові. Сусіди перебували у неприязних стосунках, конфліктні ситуації виникали з різних причин, але здебільшого через собаку.

Одного вечора чоловік разом з дружиною поверталися додому. Зазвичай чотирилапий друг зустрічав своїх господарів, але не цього разу. Здивуванню господаря не було меж, а тому він вирішив самотужки відшукати собаку, розпитуючись у людей.

Малолітня донька сусіда бачила, як загинув «Сірко» і все розповіла. Дитина пішла до річки і показала господареві тіло тварини, яке лежало біля води. У скоєному чоловік одразу запідозрив свого сусіда, батька дівчинки.

Втративши свого улюбленого собаку, розлючений чоловік не тямив себе від люті. Вхопивши кухонного ножа, він побіг до сусіда, щоби «розібратись» за домашнього улюбленця. Обидва чоловіки зчепились і під час сутички власник собаки помстився кривднику. Вдаривши останнього ножем, чоловік пошкодив йому життєво важливі органи, унаслідок чого сусід помер.

Дрогобицький міськрайонний суд визнав підсудного винним за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 7 років і 6 місяців.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Начальник міліції ...
Наступна новина: У Луцьку пройде фестиваль ...

КОМЕНТАРІ