Івано-Франківщина: Обговорили підготовку галузевих програм на 2013 рік

Івано-Франківщина: Обговорили підготовку галузевих програм на 2013 рік

14.12.12 12:11 0 1092
12 грудня 2012 року голова Галицької районної державної адміністрації Григорій Івасишин за участі заступника голови районної ради Михайла Маха провів нараду з начальниками відділів і управлінь. Розглянуто питання підготовки галузевих програм на 2013 рік.

Зазначено, що Програми за своєю структурою та змістом повинні відповідати основним вимогам до їх розроблення та охоплювати усі ключові напрями розвитку району. Під час наради було звернено увагу керівників структурних підрозділів на посилення роботи щодо раціонального та ефективного використання бюджетних коштів.

12 грудня 2012 року в залі засідань районної ради продовжив роботу семінар з європейської інтеграції. Викладачі кафедри державного управління і місцевого самоврядування Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу ознайомили учасників семінару із сучасними політичними та економічними процесами у Європейському Союзі, розглянули стан та перспективи європейської інтеграції України.

Цього ж дня в залі засідань районної ради громадською організацією «Івано-Франківська обласна сільськогосподарська дорадча служба» проведено семінар «Підвищення якості життя сільського населення через зміцнення сільської економіки, налагодження соціальної інфраструктури, покращення довкілля». На семінар були запрошені сільські голови, керівники та спеціалісти сільськогосподарських підприємств різних форм господарювання (включаючи фермерські господарства), спеціалісти ветеринарних та земельних служб, інспекцій по захисту рослин, насіннєвих та карантину рослин.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Увага! ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ