Львівщина: Юристом можеш ти не стати, але Закон повинен знати

Львівщина: Юристом можеш ти не стати, але Закон повинен знати

14.12.12 13:52 0 1358
«Юристом можеш ти не стати, але Закон повинен знати» - під таким гаслом 12 грудня 2012 року відбувся семінар для учнівської молоді Львова, в якому дітям роз’яснювали їхні права та обов’язки.

У межах проведення Всеукраїнського тижня права з 10 до 15 грудня 2012 року працівники відділення кримінальної міліції у справах дітей Львівського міського управління ГУ МВС України у Львівській області спільно з представниками Львівського державного палацу естетичного виховання учнівської молоді провели урок під назвою «Права людини».

Участь у заході взяли учні всіх професійно-технічних закладів міста Львова. Їх вікова категорія становила від 16 до 18 років. Ведуча зустрічі - заступник директора Львівського державного палацу естетичного виховання учнівської молоді з навчально-методичної роботи Жилевич Ольга Костянтинівна, - розповіла дітям, що таке право, звідки воно бере свої корені. Молодші учні представили присутнім невелику мініатюру, в якій намагалися висвітлити можливі наслідки впливу на дитину небажаного товариства.

Далі слово надали і представнику від міліції. Начальник відділення кримінальної міліції у справах дітей ЛМУ ГУМВС України у Львівській області старший лейтенант міліції Лихач Павло Романович розповів учням, чим займаються співробітники служби. Зокрема, Павло Лихач наголосив, що держава дбає про своїх молодих громадян, а тому служба КМСД веде свою роботу саме в профілактичному руслі, намагається вберегти дітей від загроз і негативних впливів.

Міліціонер підкреслив важливість знання кожною молодою людиною своїх прав та обов’язків. Зауважив, що не варто легковажити у питанні закону, адже відповідальності за правопорушення не уникнути.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ