Мешканець Білогорщі не зможе отримати дотацію – міська рада не прийняла відповідну ухвалу

Мешканець Білогорщі не зможе отримати дотацію – міська рада не прийняла відповідну ухвалу

14.12.12 15:21 0 1483
Сьогодні під час пленарного засідання чергової сесії міської ради не підтримано ухвалу «Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.10.2012 № 219». Відтак, мешканець Білогорщі не зможе отримати дотацію з державного бюджету.

Нагадаємо, до Львівської міської ради звернувся мешканець Білогорщі, який хоче отримати дотації за утримання у своєму господарстві молодняка великої рогатої худоби.

— У Львові є людина, яка має корову і хоче отримати дотації, але зареєструватись в журналі не може. — Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління

Проектом ухвали пропонувалося доповнити повноваження районної адміністрації щодо виконання Постанови КМУ в частині ведення журналів обліку, реєстрації фізичних осіб, які мають право на отримання дотацій за поголів’я молодняку великої рогатої худоби та видачі довідок та підготувати проект Положення про врегулювання питання ведення журналів обліку та видачі довідок про підтвердження наявності на відповідну дату у зазначених в реєстрі фізичних осіб, які мають право на отримання дотацій за поголів’я. Довідка

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 02.03.2011 № 246 «Питання нарахування податку на додану вартість, що сплачується до державного бюджету переробними підприємствами за реалізовані ними молоко, молочну сировину та молочні продукти, м'ясо і м’ясопродукти, іншу продукцію переробки тварин, закуплених у живій вазі, а також виплати і використання коштів, що надійшли від його сплати» фізичні особи, які мають у своєму господарстві молодняк великої рогатої худоби, мають право на отримання дотацій з державного бюджету відповідно до віку тварини. Згідно з Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства від 25.05.2012 № 297 «Про затвердження форми документів, надання інформації та звіту для здійснення державної підтримки галузі тваринництва» здійснення обліку та реєстрації покладено на місцеві органи, в тому числі міські ради.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Для з’ясування кадрових ...
Наступна новина: В Тернополі субсидії на ...

КОМЕНТАРІ