Івано-Франківщина: Засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Івано-Франківщина: Засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

14.12.12 16:01 0 1413
Сьогодні, 13 грудня, у малому залі адмінбудинку органів районної влади за участю голови Тлумацької райдержадміністрації Василя Сеніва, голови районної ради Михайла Вишневського, першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Нижника та керівника апарату райдержадміністрації Івана Шкварка відбулося розширене засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Під час роботи комісії було заслухано інформацію про поточний стан справ у районі у зв’язку з негодою. Як проінформували керівник Тлумацького райавтодору Ярослав Цимбалістий та начальник Нижнівського ДРП №3 Петро Радовець ситуація наразі задовільна. Зокрема, вночі сніг замів дороги до 80% населених пунктів району, однак техніка підприємств вже працює і до середини дня проїзд буде відновлено до всіх сіл Тлумаччини.

Також усіх було проінформовано про стан справ у медичних та освітніх закладах району. Комісія вирішила, що у разі потреби можливо перенести початок занять у школах району на пізніший час, а у разі складної ситуації взагалі призупинити навчання. Головному лікарю району було доручено вивчити можливість перевезення потенційних породіль до центральної районної лікарні.

Службам цивільного захисту було рекомендовано вживати всіх необхідних заходів щодо відбуксирування транспортних засобів із снігових заметів, а також бути готовим у разі значного пониження температури розгорнути пункт обігріву в місті Тлумачі.

Територіальному центру було доручено забезпечити тижневим запасом продуктів харчування стаціонарне відділення для одиноких громадян похилого віку в с. Петрів.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Соціально-незахищені ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: Один ...

КОМЕНТАРІ