Книгу   «Журналісти стріляють не кулями»   презентували ліцеїстам Прикарпатського військово-спортивного ліцею

Книгу «Журналісти стріляють не кулями» презентували ліцеїстам Прикарпатського військово-спортивного ліцею

15.12.12 09:03 0 1256
Днями у Прикарпатському військово-спортивному ліцеї-інтернаті, що в Надвірній, офіцери Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України презентували книгу «Журналісти стріляють не кулями», що вийшла друком у видавничому домі «Прес – КІТ».

В ній військкори розповідають про особливості роботи журналістів в зонах військових конфліктів та стихійних лих. Упорядник книги - військовий журналіст полковник запасу Олександр Клубань.

За словами підполковника Тараса Греня, схвально сприйняли ліцеїсти та викладачі і 20-ти хвилинний фільм «Стрімкий Тризуб – 2012», в якому військові кореспонденти розповідають про перебіг подій на одному з найбільших міжнародних військових навчань «Репід трайдент». Його прем’єра відбулася на ОТБ«Галичина» на День Сухопутних військ Збройних Сил України.

Окрім книги «Журналісти стріляють не кулями» і фільму «Стрімкий Тризуб – 2012» ліцеїсти Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату отримали в подарунок добірки журналів «України миротворці», «20 років на варті миру» та диски з відеоматеріалами про українських миротворців.

«Ми виховуємо майбутніх офіцерів і відчуваємо потребу в подібних матеріалах, - зазначив керівник закладу полковник Микола Мартинюк. – Одна справа, коли викладач просто розповідає ліцеїстам про військові події, інша - коли слова підкріплені цікавими матеріалами».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Німеччині вперше ...
Наступна новина: На Рівненщині побільшало ...

КОМЕНТАРІ