Хмельниччина: Відбувся фотоконкурс «Час молоді»   серед учнів-юнаків в професійно-технічних навчальних закладах»

Хмельниччина: Відбувся фотоконкурс «Час молоді» серед учнів-юнаків в професійно-технічних навчальних закладах»

15.12.12 09:30 0 1315
Хмельницьким державним центром естетичного виховання учнівської молоді у жовні – листопаді 2012 року було проведено обласний заочний конкурсу «Час молоді» серед учнів-юнаків в професійно-технічних навчальних закладах. Метою конкурсу було виявлення і розкриття творчого обдарування молоді професійно-технічних навчальних закладів, організації змістовного дозвілля, підвищення ролі естетичного виховання, виховання любові до обраної професії та рідного краю.

До участі у конкурсі було заявлено 18 фоторобіт юнаків та, навіть, 1 дівчини з 16 професійно-технічних навчальних закладів області.

Любов до обраної професії та рідного краю учні презентували у конкурсних роботах, що містили цікаві, оригінальні, ексклюзивні фотографії та автобіографічні нариси.

Варто відзначити щирість та сердечність конкурсантів у написані автобіографічних нарисів. Приємно здивували журі конкурсу віршовані автобіографічні нариси, а саме: нарис учасника Ярмолинецького професійного ліцею та учасника ДПТНЗ «Кам’янець-Подільське вище професійне училище».

Високий професійний рівень, якісні, естетично оформлені та творчі роботи традиційно представили на конкурс Понінківський професійний ліцей та Полонський професійний аграрний ліцей.

У номінації «Мужність починається з малого» за оригінальність, самобутність, авторський підхід, відповідність заданій тематиці конкурсу та естетику робіт перемогу здобули Скобцов Олег – учень ДПТНЗ «Кам'янець-Подільський професійний будівельний ліцей» та Загоруйко Андрій – учень Вищого професійного училища №38, смт. Гриців. Друге місце між собою розділили Степанюк Микола – учень Понінківського професійного ліцею, Остапенко Максим – учень ДПТНЗ «Кам’янець-Подільське вище професійне училище та Загоруйко Дмитро – учень Полонського професійного аграрного ліцею. Третє місце очолили Овчінніков Дмитро – учень ДНЗ «Теофіпольський професійний аграрно-промисловий ліцей» та Чепурний Дмитро – учень Вищого професійного училища №36, с. Балин.

У номінації «Час молодого захисника» за оригінальність композиційного рішення та ексклюзивність фотографій перемогу здобув Русанюк Віктор – учень Ярмолинецького професійного ліцею, друге місце очолив Сваричевський Євген - учень Нетішинського професійноого ліцею, а третє посів Андронов Ярослав – учень Хмельницького професійного ліцею.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ