Івано-Франківщина: В УМВС вшанували правоохоронців-ліквідаторів

Івано-Франківщина: В УМВС вшанували правоохоронців-ліквідаторів

15.12.12 10:18 0 1322
Ушосте на державному рівні в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

14 грудня, в чергову річницю завершення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком, у музеї історії прикарпатської міліції зібралися колишні правоохоронці, які свого часу виконували свій службовий обов’язок у тридцятикілометровій зоні смертельної небезпеки. З першого дня після аварії в ліквідації її наслідків брали участь майже півтисячі працівників органів внутрішніх справ Прикарпаття, 63 з них уже пішли з життя.

Директор музею, голова Асоціації «Спілки Чорнобиль» органів внутрішніх справ Івано-Франківської області полковник міліції у відставці Володимир Числов зачитав телеграму міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка й вручив кожному з ліквідаторів продуктові набори.

Цього ж дня працівники управління кадрового забезпечення УМВС відвідали вдома тих правоохоронців, які через проблеми із здоров’ям не змогли прибути на зустріч, і подякували від імені керівництва обласного управління внутрішніх справ за добросовісну службу та вірність Присязі. Заходи з ушанування працівників міліції – учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС відбулися в районних центрах області.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: Львівщина: День правових ...

КОМЕНТАРІ