Буковинські міліціонери вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Буковинські міліціонери вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

15.12.12 11:02 0 1307
Сьогодні в УМВС України в Чернівецькій області відбулася зустріч правоохоронців із ветеранами та пенсіонерами органів внутрішніх справ - ліквідаторами аварії на Чорнобильській атомній станції.

Для міліціонерів вже стало традицією 14-го грудня – в День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, вшановувати тих, хто ризикував своїм життям, захищаючи нас від атомного лиха та висловлювати щирі слова подяки всім ліквідаторам.

До приборкування атомної стихії Чорнобиля долучилися понад триста співробітників міліції Буковини. Нині більшість із них вже заходиться на заслуженому відпочинку.

Хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять всіх, хто передчасно відійшов з життя внаслідок цієї аварії.

Начальник УМВС України в Чернівецькій області полковник міліції Олександр Демидов висловив слова подяки кожному, хто того часу, добровільно виявив бажання виїхати у Чорнобильську зону і зробив все, щоб наслідки катастрофи були мінімальними, хто своєю самовідданою працею сприяв спасінню людей від радіаційної небезпеки, хто й сьогодні вносить свій посильний вклад у боротьбу зі злочинністю та побажав всім присутнім міцного здоров’я, миру, злагоди, спокою та достатку.

Наприкінці зустрічі очільник Буковинської міліції вручив почесні грамоти та грошові премії учасникам ліквідації катастрофи.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ