Львів: У Палаці мистецтв до 19 грудня триває конкурс на найцікавіший медівниковий будиночок

Львів: У Палаці мистецтв до 19 грудня триває конкурс на найцікавіший медівниковий будиночок

15.12.12 11:15 0 1435
У Львівському палаці мистецтв відкрилася конкурс-виставка «Медівникове містечко». 16 гуртків мережі дитячих клубів УДЮМК долучилося до конкурсу й  створили солодкі композиції святкового міста.

Галицький УДЮМК представив «Містечко ласунів Львова», Личаківський УДЮМК – композицію «Пташине містечко», Франківський – «Казковий Замок», Сихівський УДЮМК – «Різдвяний Львів», Залізничний УДЮМК – композицію «Мешканці казкового містечка», Шевченківський УДЮМК – композицію «Українське село» з «Хатинкою лісовичка». Усі охочі можуть завітати на виставку та проголосувати за той, будиночок, який найбільше до вподоби.

Організатор конкурсу «Медівникове містечко-2012» – Львівський палац мистецтв. Переглянути виставку можна протягом 12-19 грудня за адресою вул. Коперніка, 17.

Конкурс «Медівникове містечковідбувається за підтримки управління сім`ї, молоді та спорту. Концепції медівникових будиночків гуртківці УДЮМК

Композиція «Українське село»

Гурток «Коло друзів»

 клуб «Дозвілля» (вул. Замарстинівська,  71)

УДЮМК Шевченківського району

Композиція «Українське село» солодке і яскраве втілення передріздвяного настрою гуртківців із Шевченкіського району м. Львова. Зимовий краєвид,  запорошені снігом хатинки,  щасливі мешканці, казковий сніговик передають чарівність і красу нашого краю. Окрему композицію — «Хатинку лісовика» створив Чернобай Мар'ян з друзями.

УДЮМК Франківського району

«Казковий замок»

Медові будиночки, покриті снігом з глазурі і прикрашені різнокольоровими гірляндами, кремові замети і льодяникові містки,  паркани і дерева зі зацукрованих цукатів — побувати в такому казковому місті мріє кожен ласун, а тим більше, напередодні новорічних та різдвяних свят. Адже під Новий рік не тільки найзаповітніші бажання збуваються, але й ласощів навколо стільки, що стає солодко навіть якщо просто подивитися.

Вихованці гуртка  «Берегиня»  та дизайн-студії «Дивосвіт» побудували ціле містечко з медового тіста та інших святкових ласощів. Інсталяція складається з великих та маленьких будиночків з медового тіста, бісквіту і вафель, які прикрашені новорічними декораціями. У будиночках живуть казкові тваринки, які  готуються до свят: прибирають сніг, ходять на роботу і купують подарунки. Ведмедики гуляють засніженими доріжками серед дерев. У казковому містечку із солодощів так спокійно і затишно, що хочеться посміхатися, насолоджуючись самим справжнім різдвяним настроєм, і з передчуттям прекрасного свята. Ймовірно, саме в такі моменти у дітей народжуються заповітні бажання, а помічники Святого Миколая  поспішають негайно їх записати і передати за адресою.

УДЮМК Залізничного району

«Мешканці казкового містечка»

Святкова атмосфера заполонила клуб «Родинний», адже саме тут створювалося казкове містечко. Діти, батьки та педагоги – усі разом зібралися, аби втілити казку із медового тіста, глазурі, мигдалю та родзинок. Але тільки в руках юних архітекторів «Медівникове містечко» ожило: з’явилися будинки, ялинки, жителі міста, машини, трамваї, олені, ангелики.

УДЮМК Сихівського району

гурток «Юний художник»

 «Різдвяний Львів»

Різдвяний Львів із солодким присмаком…Святкування величної події в центрі нашого міста: біля новорічної ялинки й святкового ярмарку.

Галицький УДЮМК

«Зимове містечко ласунів»

Солодкий присмак свята. Центр міста, який приваблює львів’ян і туристів безліччю затишних кав’ярнень, в яких виготовляються різноманітні солодощі. Свята у Львові – море задоволення і позитивні емоції на весь рік. Гуртківці не могли оминути увагою таку тематику, й створили «Містечко ласунів Львова».

                  Личаківський УДЮМК

                  «Пташине містечко»

Наші діти часто малюють птахів. Напевно вони їм нагадують себе, маленьких шибеників. На хвилинку відірвемось від реалій дорослого життя і поринемо у дитячу уяву. Чи спостерігали Ви в дитинстві за горобчиком за вікном, чи не роздумували ви звідки він прилетів і де його домівка? Аби потішити Вас своєю уявою, діти створили «Пташине містечко».  У затишних оселях з медового тіста поселились горобчики і снігурі, створені дітьми. Саме тут панують гармонія і мир.

Фоторепортаж

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинські міліціонери ...
Наступна новина: 14-й фестиваль „Грудневі ...

КОМЕНТАРІ