Прикарпаття на 100% виконало цьогорічні  завдання призову до українського війська

Прикарпаття на 100% виконало цьогорічні завдання призову до українського війська

15.12.12 11:42 0 1314
В облдержадміністрації відбулося підсумкове засідання обласної призовної комісії. Призови «Весна -2012» та «Осінь -2012» були чітко організовані, добре працювали районні, лікарські комісії, злагоджено діяла обласна комісія. «Завдання, які до нас були доведені, виконані», - наголосив заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Роман Струтинський.

«Планове завдання, яке було поставлене районним військовим комісаріатам в поточному році, виконано на 100%», - доповів обласний військовий комісар полковник Ігор Павлюк.

За озвученою ним інформацією, лави Збройних Сил України протягом року поповнили 1190 прикарпатських юнаків. 610 з новобранців стали солдатами навесні, 580 - восени.

Заступник військового комісара майор Валерій Валенков акцентував увагу на тому, що у порівнянні з минулими роками «спостерігається тенденція до зменшення кількості юнаків, призваних на службу в армію». Це, на думку військового, пов’язано із реформуванням ЗС України та їх оптимізацією.

В області, за словами Валерія Валенкова, найбільше призовників зареєстрували у військкоматах Надвірнянського та Богородчанського районів.

Довідково

З 1 січня 2014 року Збройні Сили України перейдуть на контрактну основу. Про це 7 грудня повідомив міністр оборони Дмитро Саламатін в Одесі, на брифінгу після зустрічі зі своїм польким колегою Томашем Семоняком.

"З 1 січня 2014 року Збройні Сили України переходять на службу на контрактній основі. Для цього необхідні певні економічні передумови, але сподіваємося, що завдання, яке поставив перед нами Президент України Віктор Янукович, ми виконаємо", - зазначив Дмитро Саламатін.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: 14-й фестиваль „Грудневі ...
Наступна новина: Чернівці: Програма ...

КОМЕНТАРІ