На Тернопільщині влада та громадськість вшанувала ліквідаторів аварії на ЧАЕС

На Тернопільщині влада та громадськість вшанувала ліквідаторів аварії на ЧАЕС

15.12.12 13:25 0 1283
Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Юрій Желіховський, разом із представниками обласної та міської рад, громадськості, поклав квіти до пам’ятника до пам’ятника жертвам Чорнобиля у Тернополі.

Поминальний молебень, за всіма, хто постраждав від Чорнобильської катастрофи, відправили представники духовенства.

Звертаючись до присутніх Юрій Желіховський наголосив, що щороку, 14 грудня, Україна відзначає особливу дату – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

«У цей день ми вшановуємо світлу пам'ять тих із них, хто відійшов у Вічність, чесно виконавши свій обов’язок, - сказав Юрій Желіховський. - Двадцять шість років віддалять нас від тієї страшної трагедії, що сколихнула світ у квітні 1986. Але не підлягають забуттю героїчні дії людей, які ціною власного життя та здоров’я захистили людство від її жахливих наслідків».

Слова вдячності та пошани заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації адресував ліквідаторам наслідків катастрофи на ЧАЕС, які сьогодні живуть поруч з нами, розбудовуючи Незалежну Українську державу.

Від імені голови обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна він побажав їм міцного добра, достатку, здоров'я та довгих років життя.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Одна з візитівок ...
Наступна новина: Тернопільщина: Василь ...

КОМЕНТАРІ