У Львові відбувся завершальний тренінг ОБСЄ у межах програми

У Львові відбувся завершальний тренінг ОБСЄ у межах програми "Відкрита розмова"

15.12.12 14:10 0 1279
У Львові відбулась завершальна частина тренінгу в межах проекту «Сприяння вдосконаленню практики взаємодії між правоохоронними органами України та працівниками ЗМІ». У роботі взяли участь журналісти та правоохоронці Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Рівненської та Волинської областей.

Такий масштабний проект в Україні було проведено вперше. У ньому взяли участь координатор програм ОБСЄ в Україні, представники МВС України та провідні медіа-експерти, які об’єднали свої зусилля з однією метою - допомогти журналістам і правоохоронцям з різних регіонів краще порозумітися та виробити спільні правила взаємодії.

Впродовж двох днів тренінгу правоохоронці й журналісти ділилися власним досвідом взаємодії та цікавились юридичними аспектами роботи. Окрім теоретичної частини, медіа-тренер Зоя Казанжи провела кілька практичних занять. Зокрема, усіх учасників зустрічі було поділено на дві категорії – ньюзмейкерів і журналістів. Як одні, так й інші мали за кілька хвилин зімпровізувати прес-конференцію на визначену організаторами тематику – «У центрі міста приземлилось НЛО».

Загалом дводенна зустріч стала вагомим кроком на шляху вдосконалення співпраці між співробітниками відомчих прес-служб та журналістами.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина розпочала ...
Наступна новина: Головний міліціонер ...

КОМЕНТАРІ