Головний міліціонер Львівщині взяв участь у черговій Інформаційній раді

Головний міліціонер Львівщині взяв участь у черговій Інформаційній раді

15.12.12 14:24 0 1460
У Львові 13 грудня відбулася чергова Інформація рада за участю представників засобів масової інформації та начальника Головного управління МВС України у Львівській області генерал-майора міліції Рудяка Олександра Вікторовича.

Головною темою цієї зустрічі стало обговорення питань про налагодження більш тісної співпраці між журналістами та міліцією.

Зокрема, на засіданні Інформаційної ради журналісти вкотре цікавились подіями 11 грудня, коли у Львові на вулиці Єфремова під час перестрілки одна людина загинула, а іншу було травмовано.

Зі свого боку головний міліціонер Львівської області запевнив представників мас-медіа, що оприлюднення цієї інформації може зашкодити слідству. Більше того, генерал-майор Рудяк закликав журналістів бути толерантними і не розміщувати у своїх засобах масової інформації неофіційні версії події.

«Я не буду коментувати ті чи інші події, якщо це може зашкодити оперативно-розшуковій діяльності. Ми повинні співпрацювати, розуміючи, а не перешкоджаючи одне одному», - сказав Олександр Рудяк та додав, що надаючи «смажені» повідомлення, а подекуди частково недостовірні дані, журналісти тим самим допомагають зловмисникам.

Крім цієї, журналісти обговорили низку інших тем. Зокрема, вони цікавилися про підготовку міліції до професійного свята – Дня міліції, про те, чи відбудуться кадрові зміни в області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбувся ...
Наступна новина: На Буковині за замах на ...

КОМЕНТАРІ