У Луцьку відбуваються заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

У Луцьку відбуваються заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

15.12.12 14:39 0 1296
На меморіальному комплексі «Вічна Слава» голова обласної ради Володимир Войтович, заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Ющак, міський голова Микола Романюк, секретар міської ради Григорій Пустовіт, представники правоохоронних органів, обласного товариства «Спілка Чорнобиль», обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану, жителі міста поклали квіти до пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобиля» та меморіальної дошки Анатолію Грищенку.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що необхідно пам’ятати тих людей, які віддали життя рятуючи нас, рятуючи не лише Україну, а й увесь світ від того лиха, яке сталося на Чорнобильській атомній електростанції у квітні 1986 року. «Дуже шкода, що багато людей уже немає серед живих, багато людей хворіє, і тому влада повинна приділяти все більше і більше уваги ліквідаторам, родинам, у яких загинули люди під час ліквідації аварії на ЧАЕС. Хай буде вічна пам'ять тим, хто загинув, і вічна шана тим, хто живий», – додав він.

Також з цієї нагоди о 12 годині у Волинському державному училищі культури і мистецтв імені І.Ф.Стравінського відбудеться концерт, участь у якому візьме заступник міського голови Лариса Соколовська.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині за замах на ...
Наступна новина: Для львівських дітей ...

КОМЕНТАРІ