У Львові

У Львові "бомжів" запрошують на гарячу страву і нічліг»

15.12.12 15:40 0 1416
У зв’язку із суттєвим похолоданням, актуальним постає питання забезпечення якісними соціальними послугами безхатченків. Так, вже кілька років у Львові функціонує Центр обліку та нічного перебування бездомних, який є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради.

«Людина, яка не має де жити, може прийти сюди в Центр на вулицю Кирилівську, переночувати, отримати зранку теплий чай, страву. Зазвичай бездомні на день тут не залишаються. Утім, в разі сильних холодів ці обмеження буде знято, і можна буде перебувати в Центрі також впродовж дня»,— наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян надає різні види соціальних послуг громадянам, які опинились на «вулиці», зокрема: веде первинний облік бездомних громадян, видає посвідчення про взяття на облік і тимчасову прописку, сприяє реєстрації переважного місцезнаходження, здійснює соціальне патрулювання, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги, сприяє у відновленні документів, майнових і житлових прав.

Контакти Центру обліку та нічного перебування бездомних: вул. Кирилівська, 3А, тел.: 2331479, 2331049.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: У Львові знаходиться 566 ...
Наступна новина: Львів: Ялинкові базари - ...

КОМЕНТАРІ