Унікальне Різдвяне містечко відкрили у Чернівцях

Унікальне Різдвяне містечко відкрили у Чернівцях

15.12.12 21:51 0 1255
Головна новорічна ялинка міста засяяла святковими вогниками під захоплені вигуки дітлахів та бризки розкішного салют, 15 грудня. Разом із тим розпочало роботу казкове Різдвяне містечко. Його урочисто відкрили секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв, а також Дмитро та Лада Фірташі.

«Цьогоріч наше казкове містечко та новорічна ялинка особливо яскраві, – зазначив Віталій Михайлішин. – Досі чернівецькі діти не мали безкоштовної ковзанки. Так само, як не мали нагоди поспілкуватися із Дідом Морозом, отримати від нього подарунки та святкові листівки. Головну новорічну красуню міста, до речі, прикрасили рекордною кількістю гірлянд і ялинкових іграшок. Протягом усіх свят у Різдвяному містечку відбуватимуться концерти, дискотеки і театралізовані вистави. Усе це разом створюватиме особливу атмосферу веселого й теплого свята з національним буковинським колоритом для дітей та всієї родини.»

“Ми подарували дітям свято, я щаслива, що вони усміхаються та отримують подарунки від нашого фонду, – каже президент фонду Firtash Foundation та координатор новорічних святкувань у Чернівцях Лада Фірташ. – Дякую Богові, що він допоміг нам зі снігом, а свято вийшло справді новорічним.”

Різдвяне містечко працюватиме до 20 січня включно.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Харкові убили і ...
Наступна новина: Рівненська служба ...

КОМЕНТАРІ