На Рівненщині обікрали церкву

На Рівненщині обікрали церкву

16.12.12 11:35 0 1247
З святого храму прямісінько в ізолятор тимчасового тримання потрапив житель с. Бистричі Березнівського району. Минулої ночі чоловік нехтуючи всіма моральними принципами обікрав храм заради кількох гривень.

Тієї ночі Юрій в стані алкогольного сп’яніння повертався з місцевого кафе, проте душа бажала продовження свята. Гроші для подальших гулянок чоловік вирішив взяти ніде інакше як у храмі.

Вийнявши шибку з вікна він проник в середину. В касі та скриньках пожертв прихожан Юрій знайшов трохи більше ніж 300 гривень. З викраденими коштами чоловік попрямував до найближчого кафе, де продовжив свої розваги.

На ранок сторож місцевої школи, який проходив повз храму, повідомив в міліцію про сліди проникнення.

Слідчо-оперативна група на чолі з начальником Березнівського РВ УМВС Олександром Таргонієм негайно прибула на місце події. Березнівським правоохоронцям з метою встановлення особи крадія довелося викликати кінологів з м. Рівне, залучити майже весь особовий склад райвідділу. Завдяки оперативності та злагодженим діям міліціонерів вдалося встановити злодія.

«На даний час 25-річний чоловік затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Березнівського РВ УМВС. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України. Ведеться досудове розслідування» - прокоментував начальник Березнівського РВ УМВС Олександр Таргоній.





Наталія Микитюк

Березнівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Житомирська міліція ...

КОМЕНТАРІ