Житомирська міліція запрошує усіх покататися на санях

Житомирська міліція запрошує усіх покататися на санях

16.12.12 11:45 0 1082
У Житомирі на чергову річницю з дня створення української міліції правоохоронці обіцяють влаштувати справжнє народне свято.

Де ще ви зможете побачити справжнього колишнього житомирського городового, який бравим молодцем постане із 19 століття? Де на власні очі можна буде побачити стрункі ряди міліцейської кавалерії Житомира, арсенал зброї, сучасну техніку, якою у повсякденні користуються міліціонери? А посмакувати гарячою солдатською кашею з польової кухні під чарівні звуки військового оркестру? Відповідь –у Житомирі!

Феєрверк яскравих вражень та святкового настрою 18 грудня на центральному Майдані Соборному з 15 до 18 години обіцяють житомирські працівники міліції у переддень свого професійного свята.

Під час свята дітлахи та їх батьки матимуть можливість прокататись на справжніх зимових санях по головній площі міста.

В організації свята беруть участь артисти Житомирського музично-драматичного театру ім. І.Кочерги, а також творчі колективи Житомирського училища культури ім. І.Огієнка.

Запрошуємо усіх житомирян та гостей міста ближче познайомитися зі славною історією та сучасністю органів та підрозділів внутрішніх справ Житомирщини, представленою в експонатах з музею історії міліції краю.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині обікрали ...
Наступна новина: Ярмарком розпочав ...

КОМЕНТАРІ