Головний міліціонер Волині привітав переможців обласного конкурсу малюнка

Головний міліціонер Волині привітав переможців обласного конкурсу малюнка "Міліція - очима дітей"

16.12.12 12:45 0 1683
Начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук привітав переможців обласного конкурсу малюнка «Міліція – очима дітей».

У конкурсі брали участь діти та онуки працівників і пенсіонерів органів внутрішніх справ, а також усі дітлахи віком від 6-ти до 16 років, які виявили бажання показати своє бачення роботи міліціонерів.

Діти представляли індивідуальні творчі роботи, у яких зображали правоохоронців та їхню роль у суспільному житті. Найкращі відбиралися на регіональному рівні. Більше сотні робіт, у яких дітям вдалося краще розкрити бачення важливості міліцейської служби були, направили до Волинської обласної організації атестованих працівників ОВС України.

Творчість дітей судило компетентне журі на чолі із головою Волинської спілки художників України Володимиром Марчуком. Переможці конкурсу були визначені у трьох вікових категоріях по три призові місця в кожній.

Результати конкурсу було оголошено на урочистих зборах у залі колегії обласного управління внутрішніх справ. Олександр Терещук вручив переможцям грамоти УМВС України у Волинській області та солодкі подарунки від обласної організації атестованих працівників органів внутрішніх справ. При цьому Олександр Дмитрович зазначив:

– Школярі у своїх малюнках зображали злочинців, яких впіймали міліціонери. Вони малювали роботу міліції такою, яку хочуть бачити. У цих роботах ми побачили, що діти мислять по-дорослому і розуміють, яку важливу роль займає міліція у житті суспільства. Можливо, у майбутньому хтось із учасників конкурсу навіть виявить бажання приєднатися до лав правоохоронців.

Часто діти зображають працівників ДАІ, зокрема тих, котрі несуть службу на дитмайданчиках. А це, переконані правоохоронці, свідчить про неабияку свідомість і попереджує випадки дитячого травматизму на дорогах. Актуальними у творах є також теми насильства в сім’ї, затримання злочинців та осучаснення методів роботи міліціонерів.

За умовами творчого змагання, роботи, які здобули перші місця, будуть направлені у Київ для участі в завершальному етапі конкурсу малюнка «Міліція – очима дітей», який відбудеться у Міністерстві внутрішніх справ України.

Після завершення урочистостей для дітлахів організували екскурсію до музею міліції Волині. Там вони мали змогу дізнатися про створення та розвиток органів внутрішніх справ на території краю, цікаво і пізнавально провести час.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ярмарком розпочав ...
Наступна новина: На Рівненщині міліція ...

КОМЕНТАРІ